Εύκολος χειρισμός με το νέο inox διαισθητικό δακτύλιο

Με το νέο inox διαισθητικό δακτυλίδι της Bosch, ο έλεγχος της συσκευής γίνεται ακόμα πιο εύκολος. Μια μικρή στροφή του κεντρικού δακτυλίου, είναι αρκετή για να χειριστείτε τον φούρνο. Επιπλέον, οι ρυθμίσεις που έχουν διαμορφωθεί και η ευκρινής TFT οθόνη αφής πλήρους κειμένου, καθιστούν πολύ εύκολο να κατανοήσετε τις διαθέσιμες επιλογές και να περιηγηθείτε στα διάφορα στοιχεία του μενού. Έτσι, έχετε πάντα τον έλεγχο.

Εγγυημένα αποτελέσματα μαγειρέματος.

Με τους νέους φούρνους της Bosch, ακόμη και τα δυσκολότερα φαγητά γίνονται τέλεια με ελάχιστο κόπο. Αισθητήρες ελέγχουν διαρκώς την πρόοδο του φαγητού και προσαρμόζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις του φούρνου. Με αυτόν τον τρόπο έχετε εγγυημένα τέλεια αποτελέσματα μαγειρέματος.Κάποιοι καλοφαγάδες δεν μπορούν να περιμένουν.

Γρήγορη προετοιμασία φαγητών.

Οι φούρνοι μικροκυμάτων της Σειράς 8 σας βοηθούν να ζεσταίνετε βρεφικές τροφές, προμαγειρεμένα φαγητά και κατεψυγμένα τρόφιμα πολύ γρήγορα, υγιεινά και νόστιμα. Έτσι, εσείς κι οι αγαπημένοι σας έχετε περισσότερο χρόνο να απολαμβάνετε το γεύμα σας.

Μερικές φορές, οι καλύτερες ιδέες μας καταλήγουν στο συρτάρι.

Το νέο θερμαινόμενο συρτάρι μας δεν διατηρεί απλώς ζεστό το φαγητό σας. Είναι επίσης ιδανικό για να μαγειρεύετε αργά το κρέας, να ξεπαγώνετε τα κατεψυγμένα τρόφιμα, να λιώνετε σοκολάτα, να αποξηραίνετε φρούτα και να αφήνετε τη ζύμη να φουσκώσει.

Μερικές φορές, οι καλύτερες ιδέες μας καταλήγουν στο συρτάρι.

Κανείς δεν σας μαγείρεψε ποτέ με τόσο στυλ.

Οι νέοι εντοιχιζόμενοι φούρνοι Bosch, μπορούν να ενταχθούν αρμονικά σε κάθε κουζίνα, χάρη στον τέλειο συνδυασμό από γυαλί και μέταλλο. Εκτός από inox, προσφέρουμε τις συσκευές της Σειράς 8 σε λευκό και σε μαύρο χρώμα. Οι εντοιχιζόμενοι φούρνοι Bosch είναι η σωστή επιλογή εάν θέλετε μια ονειρεμένη κουζίνα που θα μπορείτε πάντα να απολαμβάνετε.

Κανείς δεν σας μαγείρεψε ποτέ με τόσο στυλ.
Ταιριάζει σε κάθε κουζίνα. Και σε κάθε ανάγκη.

Ταιριάζει σε κάθε κουζίνα. Και σε κάθε ανάγκη.

Χάρη στην κατασκευαστική αριστοτεχνία και τη μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, όλες οι συσκευές της Σειράς 8 ταιριάζουν άψογα μεταξύ τους. Συνεπώς, όποιες εντοιχιζόμενες συσκευές κι αν θέλετε να συνδυάσετε, είτε οριζόντια είτε κατακόρυφα, η αισθητική αρμονία και η κομψότητα είναι εγγυημένες. Έτσι είστε απολύτως ελεύθεροι να σχεδιάσετε την τέλεια κουζίνα.